Pernilla Andersson, Nisse Hellberg & Hasse Andersson

21 juli 2017

Trippel konsertupplevelse när artisterna Pernilla Andersson, Nisse Hellberg och Hasse Andersson gör en gemensam konsert på Bosjökloster. Trion låter sina många låtskatter förgylla sommarkvällen.

2017 har hittills varit ett hektiskt år för alla tre artister. Pernilla Andersson blev nominerad till en grammis i kategorin ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter” och har varit ute på vårturné med det egenproducerade albumet ”Tiggrinnan”. Nisse Hellberg åkte även han på vårturné med sitt hyllade countryalbum ”Vägen Västerut”. Hasse Andersson har turnerat flitigt land och rike runt efter 2015 års skräll i Melodifestivalen med bidraget ”Guld och gröna skogar” och släppte nyligen singeln ”Bilen Söderut” tillsammans med Nisse Hellberg. Nu har du chans att möta alla tre då de sammanstrålar för att tillsammans skapa en unik konsertupplevelse. Publiken kan vänta sig låtar som ”Änglahund”, ”Dans på Vejby gårdar”, ”Tufft jobb”, ”Lyckliga Gatan”, ”Mitt Guld” och ”Desperados”. 

Dörrar 18:00
Musikstart 19:00
BILJETTER & INFORMATION 
Eller ring Biljettforum:
0771-130 150 

Arrangör: Kulturbolaget
Kontakta Kulturbolaget för mer information om konserten och biljetter, via hemsida eller tel 040–30 20 11. 
 

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson  har en över 30 år lång karriär bakom sig. 2016 vann Hasse Andersson sin första grammis i kategorin ”Årets Dansband” för albumet ”Guld och gröna skogar”. Låten, som gett namn åt albumet, slutade på en fjärdeplats i Melodifestivalen 2015 och har i dagsläget streamats över 21 miljoner gånger på Spotify.

Pernilla Andersson  är artist, låtskrivare och producent. Under sin 18 år långa karriär har Pernilla släppt nio studioalbum, haft turnéframgångar och varit grammisnominerad i kategorierna ”Årets Kompositör”, ”Årets Artist” och ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter”. Hon var en av de första kvinnliga producenterna i Sverige och tilldelades 2013 Sir George Martin Music Award.

Nisse Hellberg är främst känd som sångare i rockbandet Wilmer X men har de senaste tio åren haft en lysande solokarriär. Nisse är aktuell med sitt åttonde album ”Vägen Västerut”. Redan första veckan klättrade albumet in på en tredje plats på Sverigetopplistan och vid releasespelningarna i Malmö blev det publikrekord.