Möts mitt i Skåne

dagskonferens, företagsevent & teambuilding i slotts- och gårdsmiljö

I Bosjöklosters vackra och rogivande omgivningar har människor mötts i över 900 år. Idag välkomnar vi både stora och små sällskap i gårdens och slottets historiska lokaler. I den nyöppnade konferenssalen i Feststallet och i den stora Logen finns plats för många.

Med konkurrenskraftiga priser kan vi erbjuda kostnadseffektiva möten för företag och föreningar. Välkommen att kontakta Slottsförvaltningen för att planera er dag på Bosjökloster.


För att fira öppnandet av vår nya konferenssal erbjuder vi 15% rabatt på alla konferenser till 15 mars 2019!

Bosjöklostershalvön i Ringsjön ligger precis i hjärtat av Skåne. Det är med andra ord praktiskt och nära till Bosjökloster från alla håll. Bosjöklostershalvön i Ringsjön ligger precis i hjärtat av Skåne. Det är med andra ord praktiskt och nära till Bosjökloster från alla håll.

Möteslokaler

Feststallet
1700-talsstallet passar såväl för fester, middagar, luncher och möten. Salen är avdelningsbar med gardiner, passar för både större och mindre sällskap och är utrustad med projektor, duk och wifi (4G-modem). Här sitter 120 vid runda bord och 150 vid raka bord.
hela året

Höloftet
Nybyggd konferenslokal i 1700-talsstallet, med plats för 150 i biosittning. Lokalen kan delas av för grupparbeten eller möten för mindre sällskap.
Utrustad med projektor, duk, TV-skärm, wifi (4G-modem), ljudanläggning, whiteboard, blädderblock, block, pennor.
hela året

Logen
Största lokalen med plats för stora sittningar och event med upp till 400 personer. Lokalen har värmesystem men är inte vinterbonad. Konferensutrustning installeras efter behov. 
april - oktober

Stensalen
Med bjälkar i taket från medeltiden och över 1 meter tjocka väggar, känns historiens vingslag i slottets största rum. Här finns plats för 60 personer i biosittning och 35-40 vid öar.  Konferensutrustning installeras efter behov. 
september - april (öppet för besökare under sommarmånaderna)

Utsiktsrummet & Tornrummet
Två mindre rum i slottet med vy över Ringsjön. Passar för små möten eller grupparbeten. Konferensutrustning installeras efter behov. 
september - april (öppet för besökare under sommarmånaderna)

Utomhusmiljöer
Utnyttja Bosjöklosters rogivande omgivning och avkopplande atmosfär för möten och aktiviteter i det gröna. Genom våra rutinerade samarbetspartners kan vi erbjuda aktiviteter som medverkar till att stärka samarbetet och lagandan i gruppen.
hela året

Priser

Möten 10-150 personer
Grundpris    1 600 kr
Enbart 1 fika       75 kr/p
Lunch + 1 fika   355 kr/p
Lunch + 2 fika   435 kr/p

Whiteboard, blädderblock, block, pennor, kaffe/te, vatten, frukt och godis under mötet ingår alltid.

Middag 
2-rätters 245-320 kr
3-rätters 325-395 kr
inkl kaffe och lättdryck
Priserna förutsätter att samtliga väljer samma meny (undantaget allergier och vegetariskt)
Restaurangen har fulla rättigheter.

Vällagad lokal mat

Restaurangen serverar allt från storslagna jubileumsmiddagar till lättare bufféer, samt luncher och mellanmål, för att hålla humör och fokus på topp. Restaurangen har fulla rättigheter.

Vi skräddarsyr dagen åt er!

Kontakta oss för att planera er dag på Bosjökloster:
info@bosjokloster.se
0413-250 48

Hotel och pensionat finns i Bosjöklosters närhet.