Möts mitt i Skåne

dagskonferens, företagsevent & teambuilding i slotts- & gårdsmiljö

Under 900 år har Bosjökloster stått värd för möten mellan människor. Idag välkomnar vi både stora och små sällskap i gårdens och slottets historiska lokaler och rogivande miljö. I den nyöppnade konferenssalen i Feststallet och i den stora Logen finns plats för många.

Med konkurrenskraftiga priser kan vi erbjuda kostnadseffektiva möten för företag och föreningar. Välkommen att kontakta Slottsförvaltningen för att planera er dag på Bosjökloster.

Bosjöklostershalvön i Ringsjön ligger precis i hjärtat av Skåne – praktiskt och nära från hela landskapet. Bosjöklostershalvön i Ringsjön ligger precis i hjärtat av Skåne – praktiskt och nära från hela landskapet.

Möteslokaler

Feststallet
1700-talsstallet passar för fester, middagar, luncher och möten. Salen är avdelningsbar med gardiner, passar för både större och mindre sällskap och är utrustad med projektor, duk och wifi (4G-modem). Här sitter 120 vid runda och 150 vid raka bord.
hela året

Loftet
Nybyggd konferenslokal i 1700-talsstallet, med plats för 150 i biosittning. Lokalen kan delas av för grupparbeten eller möten för mindre sällskap.
Utrustad med projektor, duk, TV-skärm, wifi (4G-modem) och ljudanläggning.
hela året

Logen
Största lokalen med plats för sittningar och event med upp till 450 personer. Lokalen har värmesystem men är inte vinterbonad. Konferensutrustning installeras efter behov. 
april - oktober

Stensalen
Med bjälkar i taket från medeltiden och över en meter tjocka väggar, känns historiens vingslag i slottets största rum. Här finns plats för 50 personer i biosittning och 35 vid öar.  Konferensutrustning installeras efter behov. 
september - april (öppet för besökare under sommarmånaderna)

Utsiktsrummet & Tornrummet
Två mindre rum i slottet med vy över Ringsjön. Passar för små möten eller grupparbeten. Konferensutrustning installeras efter behov. 
september - april (öppet för besökare under sommarmånaderna)

Utomhusmiljöer
Utnyttja Bosjöklosters rogivande omgivning och avkopplande atmosfär för möten och aktiviteter i det gröna. Genom vår rutinerade partner RA Äventyr kan vi erbjuda aktiviteter som medverkar till att stärka samarbetet och lagandan i gruppen. Läs mer längre ned på sidan!
hela året

Teambuilding

Bosjökloster samarbetar med RA Äventyr & Utveckling, ett företag som arrangerar allt mellan teambuilding, äventyrliga utmaningar till kreativ avkoppling. Ring eller maila till oss så kommer vi med förslag. Berätta bara vad syftet är, ungefär hur stor gruppen är och tid till förfogande. 

Vällagad lokal mat

Restaurangen serverar allt från storslagna jubileumsmiddagar till lättare bufféer, samt luncher och mellanmål, för att hålla humör och fokus på topp. Restaurangen har fulla rättigheter.

Priser

Möten 10-150 personer
Grundpris    1 600 kr
1 fika    125 kr/p
Lunch + 1 fika    355 kr/p
Lunch + 2 fika    435 kr/p

Whiteboard, blädderblock, block, pennor, kaffe/te, vatten, frukt och godis under mötet ingår alltid.

Middag 
2-rätters 245-320 kr
3-rätters 325-395 kr
inkl kaffe och lättdryck
Priserna förutsätter att samtliga väljer samma meny (undantaget allergier och vegetariskt)
Restaurangen har fulla rättigheter.
Priser ex moms.

Vi skräddarsyr dagen åt er!

Kontakta oss för att planera er dag på Bosjökloster:
info@bosjokloster.se, 0413-250 48

Hotel och pensionat finns i Bosjöklosters närhet.

Välkommen!