Bröllop & fest

Säg ‘ja’ och fira på romantiska Bosjökloster

Med det vackra läget vid Ringsjöns strand och de historiska byggnaderna är Bosjökloster den perfekta platsen för ett oförglömligt bröllop. Håll bröllopsceremonin i den charmiga medeltida kyrkan eller utomhus i trädgården.

Börja festen med en välkomstdrink framför slottet. I kallare väder kan mottagningen flyttas in i slottet. Fortsätt dagen och aftonen med en läcker måltid i Feststallet, och därefter bar och dans.

 

Koppla av och njut av din dag

Restaurangen erbjuder kompletta bröllopsarrangemang men lämnar det roliga till er – personliga dekorationer och musiken. Vi hjälper gärna med kontakt till florister, fotografer, musiker och frisörer. Vi lyssnar på era önskemål och planerar tillsammans för att festen ska bli en minnesdag för livet.

Möjlighet till övernattning finns i närbelägna pensionat, värdshus, hotell och vandrarhem.

VIGSEL I KYRKAN: kontakta Ringsjö Församling +46 (0)70-66 33 530.


Födelsedagar, högtider eller bara för att det är roligt

Bosjöklosters restaurang erbjuder bokade luncher, middagar och fester hela året. Allt från eleganta tre-rätters bjudningar till lättare bufféer. Kontakta oss för förslag!

 
 

Ett urval av hälsningar från våra glada gäster

VILKET MAGISKT BRÖLLOP!!!
TACK TACK TACK!
RENA DRÖMMEN!
— Richard & Lotta
Tusen tack för ett underbart bröllop hos er. Maten och vinerna var fantastiska, och våra gäster (varav flera restaurangchefer och somalierer) var lyriska. Lokalen var vacker, och personalen var både trevlig och ytterst professionell, och det var aldrig någon som satt med mindre än halva glaset fyllt. En stor eloge till er alla!
— Charlotte & Daniel
Tack för allt! Vi kunde inte varit mer nöjda! Allt var perfekt!
— Lina och Johan
Ni gjorde allt så bra och så proffsigt. Vi är så otroligt nöjda med lördagen och att vi valde att ha vårt bröllop hos er. Allt var verkligen helt perfekt, minglet, maten, dukningen, personalen och servicen. Ni är helt fantastiska!
— Adéle
 
Ni var fantastiska !!! Fantastiskt god mat och god service !!! Vi bugar och tackar!!! Vi kan varmt rekommendera att hålla bröllop hos Bosjökloster.
— Tina och Jonas
Ett underbart bröllop med jättefin miljö, mycket god mat och dryck. Trotts mina funktionshinder fungerade allt bra och jag fick hjälp och mycket vänligt och trevligt bemötande.
— Gunilla
Ett stort tack till personalen i restaurangen som ordnade allt på ett bra sätt på vår diamantbröllopsdag med mycket god mat, kaffe och tårta.
— Eivor & Bertil
Tusen tack för allt igår på vår bröllopsfest!! Tacka personalen för ett strålande jobb.
— Catrine & Simon
Tusen tack för att vi fick fira vårt bröllop på Bosjökloster och för er fantastiska service. Vi kunde inte vara mer nöjda!
— Niklas & Veronica

Snabblänkar