Guidade visningar

Upplev området på egen hand, be vår utställningspersonal att berätta, eller boka en guidad visning

Även om utställningarna är öppna under säsongen från slutet av april till september, välkomnar Bosjökloster besökare hela året. Vi erbjuder guidade visningar (ca 45-60 minuter) i delar av slottet och i kyrkan, och berättar ur Bosjöklosters 900-åriga historia.

Från mitten av juni till mitten av augusti erbjuder vi även drop-in visningar varje torsdag kl 14. Visningen börjar i Rosengården och varar i ungefär 30-40 minuter.

Är du nyfiken på Bosjökloster men vill inte boka en visning? Det är bara att vända dig till vår utställningsvärd som gärna berättar om klostrets och slottets historia.

Om ni besöker som grupp, vänligen se våra förslag FÖR GRUPPRESOR.

 
 

Priser för guidade visningar

15+ personer: 100 kr per person inklusive inträde.
1-15 personer: 550 kr + inträde (max totoalt 1500 kr). 

För barn

Från mitten av juni till mitten av augusti erbjuder vi visningar för barn på tisdagar kl 14:00: Visningen tar ca 15-20 minuter och börjar i Rosengården. Innan visningen serverar Trädgårdscaféet pannkaksbuffé, kl 12:00-14:00.

 

Besökare recensioner

Bosjökloster är ett charmigt slott som vi var mycket glada att besöka. Läget är fantastiskt. Det finns ett museum och en kyrka, slottets historia och dess tidigare invånare - nunnor, grevar - är fascinerande. Vi rekommenderar det varmt.
— Mark J, från Kanada
Vackert och spännande plats med mycket god mat.
— Marianne
Tack för en mycket fin dag på Bosjökloster i söndags. Har fått många bevis på detta. Utmärkt guidning, fin mat och service.
— Solveig
Tack för toppenservice idag. Mina gäster trivdes mycket bra hos er.
— RoseMarie
Tusen tack för härlig frukostbuffe. Och intressant guidning.
— Elisabeth

Snabblänkar