Tillbaka till alla evenemang

Jul med Jers & Ernebro

Filip Jers, munspel
Emil Ernebro, gitarr
Magnus Nilsson, fagott

Följ med in i Filip Jers och Emil Ernebros magiska musikvärld för munspel och gitarr med bl.a. julmusik ifrån när och fjärran.

Filip Jers

är Höörspåg och världsmästare i munspel. Filip studerade, som den första munspelare någonsin, vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och är mångfaldig pristagare av internationella tävlingar och idag solist världen runt.
Han är utnämnd till Årets Musiker vid Sveriges Radio P2 Jazzkatten, har erhållit Alice Babs Jazzstipendium och Björn J:son Lindh-stipendiet. Filip älskar nya samarbeten och genreöverskridande projekt och har samarbetat med artister från olika genrer till exempel Benny Andersson, Timbuktu, Tomas Ledin, Jan Lundgren, Monica Dominique, Jill Johnson och Lill Lindfors. Nu i höst fick Filip en egen stenplatta på torget i Höör på deras ”Walk of Fame”. Tidigare mottagare är bl.a Hilding Rosenberg, Nils Ludvig och Peps Persson.
www.filipjers.com

Emil Ernebro

är guitarroraklet som växte upp i Bengtsfors, Dalsland. Där gick han på musikskola, senare musikgymnasium i Åmål. Därefter flyttade han till USA för vidareutbildning vid prestigefyllda MIT i Los Angeles. Efter hans studier i USA vann han utmärkelsen ”Outstanding Player” på Musicians Institute i Los Angeles. Emil har vunnit 1:a pris i kategorin ”Unga förmågor” på Uppsala Internationella Gitarrfestival. Han har dessutom fått Hagströmstipendiet, vunnit 1:a pris i kategorin ”Up and coming” (”Ung lovande artist”), för Guitar People’s Prize som delades ut på Fasching i Stockholm, samt tilldelats kulturpriset i Bengtsfors kommun och stipendium från Rotary.

Emil har medverkat på Polarprisgalan i Stockholm och uppträtt i flera olika TVsammanhang, både som solo-artist men också tillsammans med andra artister. Emil har tre soloalbum i eget namn, och har spelat tillsammans med bl.a Jojje Wadenius, Sven-Bertil Taube, Sofia Karlsson, Thomas Andersson Wij, Janne Schaffer, Lill Lindfors, Eric Bibb och Tommy Emmanuel.
www.emilernebro.com

”Vad jag imponeras mest av är Filip och Emils lekfullhet och närvaro och de fantastiska toner som båda dessa mästare kan locka ur sina instrument.” – Pär Dahlerus, Uppsala Nyheter

”Båda musikerna har ett tekniskt kunnande som verkar sakna begränsningar och lämnar fritt fram för ett musikaliskt flöde där alla idéerna hjärnan hittar på, färdas rakt ut till instrumenten.” – Dalslänningen

”Halsbrytande improvisationer och ett myller av sofistikerade harmonier.” – Dalslänningen

Konsertplats

Konferenssalen i Feststallet på Bosjökloster. Konferenssalen är en trappa upp. Trappan är försedd med åkstol om du har svårt att gå i trappa.

Vi bjuder på glögg i pausen!

Biljetter

200 kr
140 kr Sjtärnkortet och Bosjöklosters Vänner
80 kr Student & ungdom

Det finns två alternativ att köpa biljetter:

1) Online

Köp biljett till “Jul med Filip Jers”, ordinarie
Köp biljett till “Jul med Filip Jers”, stjärnkort (gäller även för medlemmear i Bosjöklosters Vänner)
Köp biljett till “Jul med Filip Jers”, student/ungdom

2) a) Biljettpris sätts in på SkåneEstrads konto: BG: 873-8627, ange ditt namn.
b) Skicka email till magnus@magnus-nilsson.se med info om insatt belopp, antal personer, konsertdatum, biljettkategori.
Ange även om du har Stjärnkort (som ger rätt till max. två rabatterade biljetter).
c) Vi emailar dig köpta antal biljett (pdf)

OBS: Ta med Stjärnkortet eller Bosjöklosters Vänner medlemskort till konserten

Föregående
Föregående
17 november

Ett samtal med Slottet - av Boel Söderberg Malm

Nästa
Nästa
9 januari

SVTs Antikrundan på Bosjökloster