Back to All Events

Antikrundan på Bosjökloster

Har du föremål du vill få värderade? Nu har du chansen när anrika och populära Antikrundan med Anne Lundberg, Knut Knutson och de andra experterna spelar in på Bosjökloster.

Antikrundan med logga.jpg

Vi hoppas på många spännande och ovanliga föremål och berättelser. Antikrundan följs av drygt 1,5 miljoner tittare varje vecka. Inspelningarna från Bosjökloster kommer sändas i början av 2020.

Välkommen att trivas i gårds- och slottsmiljön, med park och utställningar! Det är fritt inträde till Bosjökloster denna dag.

CAFÉ & RESTAURANG

Café & Restaurangen ser till att ni inte är hungriga medan ni väntar på er tur. MENYER→

PARKERING
Denna speciella dag vill vi gärna att så många som möjligt får komma in till Bosjökloster från parkhållet, så som det var förr i tiden. 

Kommer du med bilen söderifrån (från Gamla Bo / Lund) är du välkommen att köra in i parken strax efter Ringsjöfisk. Två stora skyltar samt parkeringsvakt kommer att visa vägen. Parkeringen är längs gethagen strax nedanför slottet.

Kommer du med bilen norrifrån (från Höör) kör du in genom allén där det står skyltat till Bosjökloster och golfbanan, och parkerar på slottets sedvanliga parkering. Grindarna mellan parkeringen och parken är öppna. 

Välkommen in genom Borggården bort mot stallgården och logen för värdering. Alla grindar öppnar kl 07:00. Antikrundans experter tar emot från kl 12:00. 

All utfart är genom allén (inte parken). 

Bosjöklosters Vänner och Höörs konståkningsförening är på plats för att visa vägen!

Earlier Event: August 25
Operagala i Carl von Linnés anda
Later Event: September 1
The Swedish Antiques Roadshow